Giriş Kayıt
Georgie Henley

Georgie Henley (24)


Oyuncu

Georgina Helen Henley, 09 Temmuz 1995 Ilkley, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (2005), Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan (2008), Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu (2010), Perfect Sisters (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Georgina Helen Henley
Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1995
Doğum Yeri: Ilkley, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.63 m
9.4 (7 Oy)
  • Currently 188.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Fantastik Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 6.7 1,640
2017 22 Komedi Oyuncu 4.5 182
2014 19 Dram Oyuncu 6.2 1,895
2014 19 Suç Oyuncu 5.6 5,773

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 15 Macera Oyuncu 6.3 130,417

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 13 Aksiyon Oyuncu 6.5 180,302
2006 Dram Oyuncu 8.4 17,957

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 10 Macera Oyuncu 6.9 341,762
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019