Giriş Kayıt
Halit Ergenç

Halit Ergenç (48)


Oyuncu

Halit Ergenç, 30 Nisan 1970 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

2009 yılının Ağustos ayında Bergüzar Korel ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Muhteşem Yüzyıl (2011), Vatanım Sensin (2016), İstanbul Kırmızısı (2017), 1001 Gece (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1970
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Boğa
Boyu: 1.83 m
6.3 (38 Oy)
  • Currently 126.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Dram Oyuncu 5.5 3,315
2017 Belgesel Oyuncu 8.8 29

Ali ve Nino
2016 46 Dram Oyuncu 7.1 4,086
2016 46 Oyuncu 2.3 7
2016 Dram Oyuncu 7.9 3,005
2014 44 Belgesel Oyuncu 7.3 47
2013 43 Dram Oyuncu 6.1 589
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 13,138
2011 41 Dram Oyuncu 5.1 264
2010 40 Belgesel Oyuncu 6.1 1,196
2009 39 Dram Oyuncu 5.4 1,624
2008 38 Dram Oyuncu 8.0 9,224
2006 36 Komedi Oyuncu 6.8 1,151
2006 36 Suç Oyuncu 5.9 227
2006 36 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,266
2006 Dram Oyuncu 5.3 2,703
2005 35 Dram Oyuncu 8.4 64,098
2004 34 Komedi Oyuncu 4.0 3,048
2004 Romantik Oyuncu 5.4 649
2003 Dram Oyuncu 7.5 98
2003 Komedi Oyuncu 7.2 45
2003 Oyuncu 7.5 72
2002 Romantik Oyuncu 4.6 239
2002 Romantik Oyuncu 5.3 27
2002 Dram Oyuncu 7.1 14
2002 32 Dram Oyuncu 4.4 16
2001 Komedi Oyuncu 6.3 1,720
2001 Oyuncu 4.7 112
1999 29 Suç Oyuncu 4.9 27
1997 Dram Oyuncu 6.5 284
1997 Dram Oyuncu 3.3 169
1996 Komedi Oyuncu 6.5 690
1996 Oyuncu 5.8 32
1996 Talk-Show Oyuncu 7.1 3,274
1994 Komedi Oyuncu 7.2 39
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019