Giriş Kayıt
Patrick Brammall

Patrick Brammall


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Patrick Brammall, oyuncu, senarist, yapımcı.

Glitch (2015), Ultra Mega Süper Kahraman (2010), Upper Middle Bogan (2013), The Little Death (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Pakit
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.3 352
2017 Komedi Oyuncu 7.4 958
2017 Komedi Oyuncu 5.1 3,043
2015 Dram Oyuncu 7.6 8,759
2015 Komedi Senarist
Oyuncu
7.8 363
2015 Dram Oyuncu 5.8 493
2014 Komedi Oyuncu 7.1 22,685
2014 Komedi Oyuncu 8.1 244
2013 Komedi Oyuncu 8.0 1,248
2012 Komedi Oyuncu    

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Oyuncu 6.1 4,194
2010 Komedi Oyuncu 8.2 2,552
2007 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 10

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,899
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,373) The 100 (2,159) Sharp Objects (1,865) Castle Rock (1,848) La casa de papel (1,752) Preacher (1,584) The Sinner (1,032) Vikings (983) Friends (757) Westworld (690)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018