Giriş Kayıt
Patrick Brammall

Patrick Brammall


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Patrick Brammall, oyuncu, senarist, yapımcı.

Glitch (2015), Ultra Mega Süper Kahraman (2010), Upper Middle Bogan (2013), No Activity (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Pakit
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Overlord Operasyonu
2018 Aksiyon Oyuncu 6.8 34,880
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.6 585
2017 Komedi Oyuncu 7.4 1,367
2017 Komedi Oyuncu 5.2 3,669
2015 Dram Oyuncu 7.6 9,751
2015 Komedi Senarist
Oyuncu
8.0 637
2015 Dram Oyuncu 5.8 533
2014 Komedi Oyuncu 7.1 23,355
2014 Komedi Oyuncu 8.0 461
2013 Komedi Oyuncu 8.0 1,377
2012 Komedi Oyuncu 7.5 545

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Oyuncu 6.1 4,422
2010 Komedi Oyuncu 8.2 2,757
2007 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 11

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 5,008
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019