Giriş Kayıt
Christopher Jones

Christopher Jones


Görsel Efekt

Christopher Jones, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köpekler
2011 Gerilim Görsel Efekt 5.8 30,964
2009 Macera Görsel Efekt 7.6 459,678

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 242,648
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 229,229

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 61,444

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 118,341
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019