Giriş Kayıt
Tom Beck

Tom Beck (41)


Oyuncu

Thomas Helmut Beck, 26 Şubat 1978 Nuremberg, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu.

Zweiohrküken (2009), Vaterfreuden (2014), SMS für Dich (2016), Irre sind männlich (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Helmut Beck
Doğum Tarihi: 26 Şubat 1978
Doğum Yeri: Nuremberg, Bavaria, Almanya
Burcu: Balık
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Game-Show Oyuncu 3.3 7

Zanlı
2017 Dram Oyuncu 6.0 2,619
2017 Komedi Oyuncu 6.5 179
2016 38 Komedi Oyuncu 5.2 264
2016 38 Oyuncu 6.6 1,484
2016 38 Komedi Oyuncu 4.1 110
2015 Suç Oyuncu 6.7 90

Kayıp Hatıralar
2015 37 Oyuncu 5.4 164
2015 37 Kısa Metraj Oyuncu 5.2 170
2014 36 Komedi Oyuncu 5.5 404
2014 36 Komedi 5.1 48
2014 36 Komedi Oyuncu 5.6 507
2014 36 Komedi Oyuncu 5.6 2,320
2013 35 Komedi Oyuncu 4.3 76
2013 35 Komedi Oyuncu 5.6 3,345
2009 31 Komedi Oyuncu 5.7 7,263
2005 Komedi Oyuncu 5.4 84
2004 26 Komedi Oyuncu 4.8 1,417
2003 Suç Oyuncu 5.3 118
2000 Suç Oyuncu 6.9 202
1998 Dram Oyuncu 4.7 201
1998 Suç Oyuncu 7.9 193
1997 Suç Oyuncu 5.0 169

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,461
1993 Dram Oyuncu 3.5 153
1989 Dram Oyuncu 4.7 153
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (389,727) Chernobyl (31,171) The Big Bang Theory (6,767) Killing Eve (3,238) The 100 (3,094) The Blacklist (2,188) Vikings (1,839) Breaking Bad (1,470) Shingeki no kyojin (1,457) The Flash (1,351)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019