Giriş Kayıt
Mahmoud Yassine

Mahmoud Yassine (76)


Oyuncu

Mahmoud Fouad Mahmoud Yassine, 19 Şubat 1942 Port Said, Mısır doğumlu oyuncu.

Ada (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mahmoud Fouad Mahmoud Yassine
Doğum Tarihi: 19 Şubat 1942
Doğum Yeri: Port Said, Mısır
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ada
2007 65 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,299
1999 57 Dram Oyuncu 5.0 111
1984 42 Oyuncu 5.4 29
1977 35 Romantik Oyuncu 6.6 30
1975 33 Dram Oyuncu 7.0 45
1972 30 Müzikal Oyuncu 5.4 16
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019