Giriş Kayıt
Mahmoud Yassine

Mahmoud Yassine (76)


Oyuncu

Mahmoud Fouad Mahmoud Yassine, 19 Şubat 1942 Port Said, Mısır doğumlu oyuncu.

Ada (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mahmoud Fouad Mahmoud Yassine
Doğum Tarihi: 19 Şubat 1942
Doğum Yeri: Port Said, Mısır
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ada
2007 65 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,601
1999 57 Dram Oyuncu 6.5 71
1984 42 Oyuncu 5.1 10
1977 35 Romantik Oyuncu 7.3 19
1975 33 Dram Oyuncu 7.1 38
1972 30 Müzikal Oyuncu 6.3 6
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,203) The Sinner (2,003) Castle Rock (1,328) La Casa de Papel (1,320) Shameless (1,273) A Discovery of Witches (1,234) Suits (1,191) Bodyguard (1,169) The 100 (1,146) Fear the Walking Dead (909)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018