Giriş Kayıt
Tony Hernandez

Tony Hernandez


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Tony Hernandez, yapımcı, yapım yöneticisi.

They Came Together (2014), Chris Rock: Tamborine (2018), John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City (2018), Louie (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Yapımcı 4.7 4,434
2018 Komedi Yapımcı 7.8 2,624
2018 Komedi Yapımcı 6.5 4,012
2017 Komedi Yapımcı 6.3 2,845
2017 Belgesel Yapımcı 7.5 7,087
2017 Komedi Yapımcı 7.4 1,578
2016 Komedi Yapımcı 7.5 3,606
2015 Komedi Yapımcı 5.8 2,710
2015 Komedi Yapımcı 6.8 2,773
2015 Komedi Yapımcı 7.5 2,154
2015 Komedi Yapımcı 6.9 1,335
2015 Komedi Yapımcı 7.8 13,041
2015 Suç Yapımcı 7.3 6,352
2015 Komedi Yapımcı 5.5 12,234

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Yapımcı 6.4 24,451
2014 Komedi Yapımcı 5.5 19,490
2014 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
8.3 21,659
2013 Komedi Yapımcı 6.2 10,619

Çatlak Film
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.3 90,313
2011 Komedi Yapımcı 7.9 621
2010 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.6 69,363

Acı Bir Hayat Öyküsü
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 98,360

Bir Köpek Yılı
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 2,504

Tıkanma
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 30,214

Ağustos
2008 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 3,890

En Sıcak Eyalet
2006 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 2,543
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 1,007

21 Gram
2003 Suç 0 7.7 209,114

Aşka İki Hafta
2002 Komedi 0 6.1 96,101

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Çeşitli 8.2 745,620

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Çeşitli 6.5 24,854

Yaz Kampında Curcuna
2001 Komedi Çeşitli 6.7 48,529

Zor Baba
2000 Komedi Çeşitli 7.0 287,879
Dizi Altyazıları
Vikings (4,040) Arrow (2,641) The Flash (2,334) Supernatural (1,664) Titans (1,655) Doctor Who (1,496) Outlander (1,392) The Gifted (1,128) The Big Bang Theory (1,101) La Casa de Papel (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018