Giriş Kayıt
Leopold Ross

Leopold Ross


Müzisyen, Müzisyen

Leopold Ross, müzisyen, müzisyen.

Tanrının Kitabı (2010), Bitik Şehir (2013), Kod 999 (2016), Ölüm Defteri (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Leo Ross
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Defteri
2017 Macera Müzik 4.5 66,932
2017 Belgesel Müzik 8.6 8,886
2016 Dram Müzik 7.5 16,953

Kod 999
2016 Aksiyon Müzik
Müzik
6.3 60,411
2015 Belgesel Müzik 7.5 407

Hacker
2015 Aksiyon Müzik 5.4 48,453

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Müzik 7.4 32,267

Bitik Şehir
2013 Suç Müzik 6.2 71,752
2011 Dram Müzik 8.9 328,225
2011 Suç Müzik 6.7 816

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Müzik 6.9 271,498

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Müzik 6.3 43,091
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,155) Black Mirror (1,754) Swamp Thing (1,709) The Big Bang Theory (1,705) Shingeki no kyojin (1,598) The 100 (1,585) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,304) Vikings (1,285)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019