Giriş Kayıt
Jamie McPherson

Jamie McPherson


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı

Jamie McPherson, görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 6.4 20,128
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.4 1,090
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.1 788
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.4 422

Afrika
2013 Belgesel Kameraman 9.2 3,660
2013 Belgesel Kameraman 8.7 488
2013 Belgesel Kameraman    
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 51

Kutuplar Atlası
2011 Belgesel Kameraman 9.1 7,345
2011 Belgesel Kameraman 7.9 1,917

İnsan Gezegeni
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.2 9,637
2009 Belgesel Kameraman    
2009 Belgesel Kameraman 9.1 19,074
2009 Belgesel Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
   
1982 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.9 371
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018