Giriş Kayıt
Jamie McPherson

Jamie McPherson


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı

Jamie McPherson, görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı.

The Hunt (2015), Life Story (2014), Enchanted Kingdom 3D (2014), (2011) İnsan Gezegeni (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 6.4 20,395
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.3 2,763
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.1 1,529
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.5 113
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 605

Afrika
2013 Belgesel Kameraman 8.9 9,625
2013 Belgesel Kameraman 8.6 554
2013 Belgesel Kameraman 7.4 133
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 56

Kutuplar Atlası
2011 Belgesel Kameraman 8.9 19,626
2011 Belgesel Kameraman 7.9 2,197

İnsan Gezegeni
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.1 19,183
2009 Belgesel Kameraman 8.4 335
2009 Belgesel Kameraman 9.1 31,994
2009 Belgesel Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
7.4 19
1982 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.9 464
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018