Giriş Kayıt
Jamie McPherson

Jamie McPherson


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı

Jamie McPherson, görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı.

The Hunt (2015), Life Story (2014), Enchanted Kingdom 3D (2014), (2011) İnsan Gezegeni (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 6.4 20,714
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.3 2,885
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.1 1,576
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.5 119
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 611

Afrika
2013 Belgesel Kameraman 8.9 10,308
2013 Belgesel Kameraman 8.6 554
2013 Belgesel Kameraman 7.4 139
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 57

Kutuplar Atlası
2011 Belgesel Kameraman 8.9 20,593
2011 Belgesel Kameraman 7.9 2,225

İnsan Gezegeni
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.1 19,668
2009 Belgesel Kameraman 8.4 344
2009 Belgesel Kameraman 9.1 32,737
2009 Belgesel Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
7.4 19
1982 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.8 474
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019