Giriş Kayıt
Eileen Fogarty

Eileen Fogarty


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Eileen Fogarty, oyuncu, senarist, yapımcı.

Better Call Saul (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Oyuncu 6.3 37,072
2015 Suç Oyuncu 8.7 244,349
2014 Aksiyon 7.3 67
2012 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.7 7
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,930
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019