Giriş Kayıt
Mattias Paulsson

Mattias Paulsson (48)


Kameraman

Mattias Paulsson, 12 Temmuz 1970 Stockholm, İsveç doğumlu kameraman.

The Man Who Saved the World (2014), Säg att du älskar mig (2006), (2004) Cennetin Müziği (2004), (2004) Populärmusik från Vittula (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Stockholm, İsveç
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.90 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 44 Belgesel Kameraman 7.7 1,427
2009 39 Komedi Kameraman 4.1 190
2009 39 Komedi Kameraman 6.3 505
2006 36 Dram Kameraman 4.7 962

Vampirlerin Şafağı
2006 36 Korku Kameraman 5.5 3,720
2005 Suç Kameraman 7.6 4,489

Cennetin Müziği
2004 34 Komedi Kameraman 7.6 14,975
2004 34 Komedi Kameraman 6.5 4,821
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,616) Narcos: Mexico (3,559) The Big Bang Theory (2,822) Arrow (1,867) Origin (1,354) Better Call Saul (1,212) The Last Ship (1,107) La Casa de Papel (1,098) Doctor Who (1,053) Legends of Tomorrow (1,004)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018