Giriş Kayıt
Mattias Paulsson

Mattias Paulsson (48)


Kameraman

Mattias Paulsson, 12 Temmuz 1970 Stockholm, İsveç doğumlu kameraman.

The Man Who Saved the World (2014), Säg att du älskar mig (2006), (2004) Cennetin Müziği (2004), (2004) Populärmusik från Vittula (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Stockholm, İsveç
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.90 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 44 Belgesel Kameraman 7.7 1,522
2009 39 Komedi Kameraman 4.1 191
2009 39 Komedi Kameraman 6.3 511
2006 36 Dram Kameraman 4.7 965

Vampirlerin Şafağı
2006 36 Korku Kameraman 5.5 3,751
2005 Suç Kameraman 7.6 4,557

Cennetin Müziği
2004 34 Komedi Kameraman 7.6 15,114
2004 34 Komedi Kameraman 6.5 4,858
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019