Giriş Kayıt
Yôichi Ueda

Yôichi Ueda


Animasyon, Sanat Bölümü, Yönetmen, Oyuncu

Yôichi Ueda, animasyon, sanat bölümü, yönetmen, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Ueda Youichi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 897
2010 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
6.4 590
2004 Animasyon Animasyon 7.0 106
2003 Animasyon Animasyon 7.7 2,465
2001 Animasyon Animasyon 6.9 1,132
1999 Animasyon Animasyon 7.1 256
1991 Aksiyon Animasyon 8.0 449
1990 Oyuncu 6.4 286
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022