Giriş Kayıt
Daniel Macarin

Daniel Macarin


Görsel Efekt, Özel Efekt

Daniel Macarin, görsel efekt, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Daniel MacArin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 462,605
2016 Macera Görsel Efekt 6.4 68,627

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 570,576

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Görsel Efekt 6.3 163,895

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 434,907

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 387,416
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 344,298

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 561,909

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 678,516

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 716,221

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,163,029

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 201,336

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 470,130

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 603,156

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 60,722

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 198,388

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 234,207
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,035,186

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 19,285

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Görsel Efekt 6.0 159,417

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 139,927
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 393,316

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Görsel Efekt 5.2 68,638

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 166,750

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.5 156,555

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt
Özel Efekt
7.9 484,950
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,505) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,870) American Gods (1,776) Arrow (1,403) Vikings (1,305) This Is Us (1,052) Supernatural (1,028) Criminal Minds (858) The Big Bang Theory (819)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019