Giriş Kayıt
Philip Moross

Philip Moross


Müzisyen, Yapımcı

Philip Moross, müzisyen, yapımcı.

Kiracı (2011), Anormal Aktivite 2 (2014), (2012) Tetikçiler (2012), (2016) Savaş Vadisi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barry Seal: Kaçakçı
2017 Aksiyon Yapımcı 7.2 122,907

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Müzik 8.1 349,533
2016 Komedi 4.3 10,054

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 28,746

Daire
2014 Gizem Müzik 6.3 45,728

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Müzik 4.7 17,656
2014 Aksiyon Müzik 7.0 230,508

Zafere Hücum
2013 Aksiyon 8.1 383,726

Muhbir
2013 Aksiyon Müzik 6.5 76,621

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Yapımcı 7.0 6,611

Çok Gizli
2012 Aksiyon Müzik 5.0 17,621

Tetikçiler
2012 Aksiyon Müzik
7.4 491,404

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.6 207,907

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Yapımcı 5.5 7,896

Kiracı
2011 Dram Müzik 5.3 24,516
2011 Aksiyon Yapımcı 4.4 19,548

Kanıma Gir
2010 Dram Müzik 7.1 105,316
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019