Giriş Kayıt
Philip Moross

Philip Moross


Müzisyen, Yapımcı

Philip Moross, müzisyen, yapımcı.

Kiracı (2011), Anormal Aktivite 2 (2014), (2012) Tetikçiler (2012), (2016) Savaş Vadisi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barry Seal: Kaçakçı
2017 Aksiyon Yapımcı 7.2 112,247

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Müzik 8.2 330,451
2016 Komedi 4.3 9,394

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 28,079

Daire
2014 Gizem Müzik 6.3 44,321

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Müzik 4.7 17,153
2014 Aksiyon Müzik 7.0 226,116

Zafere Hücum
2013 Aksiyon 8.1 375,290

Muhbir
2013 Aksiyon Müzik 6.5 72,681

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Yapımcı 7.0 6,160

Çok Gizli
2012 Aksiyon Müzik 5.0 17,136

Tetikçiler
2012 Aksiyon Müzik
7.4 481,922

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.6 204,795

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Yapımcı 5.4 7,631

Kiracı
2011 Dram Müzik 5.3 23,871
2011 Aksiyon Yapımcı 4.4 19,275

Kanıma Gir
2010 Dram Müzik 7.1 103,472
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,127) Upgrade (4,327) Avengers: Infinity War (2,688) Down a Dark Hall (1,900) Tag (1,588) Skyscraper (1,561) Hereditary (1,501) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (614)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,126) La casa de papel (1,825) Sharp Objects (1,678) Castle Rock (1,577) Preacher (1,553) The 100 (1,336) Vikings (834) Westworld (797) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018