Giriş Kayıt
Se-Kyung Shin

Se-Kyung Shin (33)


Oyuncu

Se-Kyung Shin, 29 Temmuz 1990 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Su Tanrısı'nın Gelini (2017), Gizli Kart (2014), Six Flying Dragons (2015), Naemsaereul Boneun Sonyeo (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Temmuz 1990
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Aslan
Boyu: 1.66 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Oyuncu 6.7 12
2019 Dram Oyuncu 8.2 117
2017 Fantastik Oyuncu 6.6 555

Su Tanrısı'nın Gelini
2017 Fantastik Oyuncu 6.9 3,887
2015 Dram Oyuncu 8.8 1,183
2015 Komedi Oyuncu 7.1 1,434
2014 Dram Oyuncu 6.3 404

Gizli Kart
2014 24 Suç Oyuncu 6.8 2,620
2013 Oyuncu    
2012 22 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,771
2012 Dram Oyuncu 5.7 279
2011 21 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,492

Derin Köklü Ağaç
2011 Dram Oyuncu 8.1 594
2010 20 Dram Oyuncu 5.9 64
2010 Game-Show Oyuncu 9.1 3,507

High Kick! 2
2009 Oyuncu    
2009 19 Oyuncu 5.0 474

Eros\'un Beş Duyusu
2009 Oyuncu    

Muhteşem Kraliçe
2009 Tarihi Oyuncu 8.6 1,391
2006 Komedi Oyuncu 8.4 493
2006 16 Dram Oyuncu 5.4 1,595
2004 Oyuncu    

Benim Küçük Gelinim
2004 14 Komedi Oyuncu 7.0 5,900
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024