Giriş Kayıt
Se-Kyung Shin

Se-Kyung Shin (28)


Oyuncu

Se-Kyung Shin, 29 Temmuz 1990 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Gizli Kart (2014), Poo-reun so-geum (2011), Su Tanrısı'nın Gelini (2017), Naemsaereul Boneun Sonyeo (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Temmuz 1990
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Aslan
Boyu: 1.66 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Oyuncu 6.5 141

Su Tanrısı'nın Gelini
2017 Fantastik Oyuncu 6.8 614
2015 Dram Oyuncu 8.9 358
2015 Komedi Oyuncu 7.3 570
2014 Dram Oyuncu 6.5 187

Gizli Kart
2014 24 Suç Oyuncu 6.9 1,615
2013 Oyuncu    
2012 22 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,407
2012 Dram Oyuncu 6.0 132
2011 21 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,061

Derin Köklü Ağaç
2011 Dram Oyuncu 8.3 255
2010 20 Dram Oyuncu 6.1 43
2010 Game-Show Oyuncu 8.8 2,124

High Kick! 2
2009 Oyuncu    
2009 19 Oyuncu 5.2 325

Eros\'un Beş Duyusu
2009 Oyuncu    

Muhteşem Kraliçe
2009 Tarihi Oyuncu 8.9 691
2006 Komedi Oyuncu 8.0 191
2006 16 Dram Oyuncu 5.6 1,238
2004 Oyuncu    

Benim Küçük Gelinim
2004 14 Komedi Oyuncu 7.1 4,740
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019