Giriş Kayıt
Giorgia Surina

Giorgia Surina (43)


Oyuncu

Giorgia Surina, 08 Mart 1975 Milan, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu.

Başka Bir Yerde (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mart 1975
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Takma İsmi: Zoe
Burcu: Balık
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 36 Komedi Oyuncu 5.6 219

Başka Bir Yerde
2010 35 Dram Oyuncu 6.3 39,707
2005 Gizem Oyuncu 7.0 295
2000 Komedi Oyuncu 6.8 810
1998 Oyuncu 5.7 359
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019