Giriş Kayıt
Shane Sigler

Shane Sigler


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Shane Sigler, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 854
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.2 40
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2012 Belgesel Kameraman 8.8 43
2011 Belgesel Kameraman 8.0 1,976
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.9 124
2011 Kısa Metraj Kameraman 8.9 14

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi
2009 Belgesel Kameraman 7.4 39,514
2009 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 5.5 10
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.7 98
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (44,286) Supernatural (3,923) Star Trek: Discovery (2,842) The Big Bang Theory (2,303) The Flash (1,822) Vikings (1,468) This Is Us (1,285) Into the Badlands (1,087) American Gods (1,008) Arrow (977)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019