Giriş Kayıt
Thomas Bader

Thomas Bader


Kameraman

Thomas Bader, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 5.5 707
2013 Dram Kameraman 7.7 40
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 1,520
2011 Aksiyon Kameraman 6.8 175,102
2006 Kameraman 6.7 157

Çıkış Yok (II)
2000 Dram Kameraman 7.1 732
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019