Giriş Kayıt
Max Alvarez

Max Alvarez


Makyaj, Özel Efekt

San Pedro, California, USA, San Pedro, California, ABD doğumlu makyaj, Özel efekt.

Karanlığın Ordusu (1992), Sessiz Ve Derinden (2001), Efsane (1985), The Blob (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: San Pedro, California, USA
Doğum Yeri: San Pedro, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Max Alverez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Makyaj 6.9 141,204

Karanlığın Ordusu
1992 Komedi Makyaj 7.6 151,417
1991 Komedi Özel Efekt 6.7 2,390
1988 Korku Makyaj 6.4 28,164

Uzay Topları
1987 Macera Makyaj 7.1 158,612

Efsane
1985 Fantastik Makyaj 6.5 54,974

Genç Astronotlar
1985 Macera Özel Efekt 6.6 17,872
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,757) Game of Thrones (10,956) The 100 (3,308) Black Mirror (2,141) Warrior (2,054) Big Little Lies (1,550) Vikings (1,190) The Big Bang Theory (1,156) Jessica Jones (1,143) The Blacklist (1,081)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019