Giriş Kayıt
Inder

Inder


Makyaj, Oyuncu, Sanat Bölümü

Inder, makyaj, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Sanat Bölümü 7.7 24,553
1996 Komedi Makyaj 5.5 288

Ordu
1996 Aksiyon Makyaj 4.5 1,454
1994 Aksiyon Makyaj 6.1 1,548
1971 Müzikal Oyuncu 7.3 690
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (5,409) Dark (4,411) Big Little Lies (2,053) The 100 (1,847) Swamp Thing (1,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,503) Black Mirror (1,380) The Big Bang Theory (1,282) Shingeki no kyojin (1,241) Vikings (1,194)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019