Giriş Kayıt
Aleksi Raij

Aleksi Raij


Editör, Editör, Oyuncu

Aleksi Raij, editör, editör, oyuncu.

Lake Bodom (2016), Luokkakokous (2015), Härmä (2012), Veijarit (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Editör 4.8 62
2016 Korku Editör 5.2 2,679
2016 Belgesel Editorial Department 7.4 438
2015 Komedi Editör 5.2 1,984
2013 Macera Editorial Department 4.7 160
2012 Dram Editör 6.2 1,237
2012 Komedi Editör 4.8 105

Su Cazibesi
2011 Dram Editorial Department 5.4 641
2011 Dram Editorial Department 5.3 732
2010 Komedi Editör 5.5 872
2009 Dram Editör 4.8 259

Yasak Meyve
2009 Dram Çeşitli 6.4 1,925
2008 Dram Editorial Department 6.3 249

Sihirli Kalp
2007 Animasyon Editör
Oyuncu
5.7 256
2007 Biyografi Çeşitli 6.2 1,793

Siyah Buz
2007 Dram Editorial Department 6.7 2,537
2005 Dram Editör 6.0 159
2003 Komedi Editorial Department 5.6 711
2003 Aksiyon Editorial Department 7.1 1,953
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019