Giriş Kayıt
Clive Standen

Clive Standen (37)


Oyuncu

Clive Standen, 22 Temmuz 1981 County Down, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Namastey London (2007), Taken (2017), Hammer of the Gods (2013), Patient Zero (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1981
Doğum Yeri: County Down, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
8.5 (17 Oy)
  • Currently 169.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 60
2018 37 Aksiyon Oyuncu 4.3 4,806
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 7,551
2015 34 Macera Oyuncu 7.1 177,148
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 996

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.6 319,963
2013 32 Aksiyon Oyuncu 4.5 7,455
2013 Macera Oyuncu 6.7 9,928
2011 Dram Oyuncu 6.5 21,803
2011 Belgesel Oyuncu 8.1 664
2007 26 Komedi Oyuncu 7.3 19,197

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Oyuncu 7.5 14,710
2005 Macera Oyuncu 8.7 180,543
2005 24 Dram Oyuncu 7.6 964
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,370
2000 Dram Oyuncu 5.1 910
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,355) A Star Is Born (3,673) Suspiria (3,034) Ashes in the Snow (2,758) Keepers (2,126) First Man (1,596) Museo (1,107) Venom (1,084) Replicas (1,043) Der Hauptmann (1,016)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,601) Vikings (4,543) The Big Bang Theory (1,733) Black Mirror (1,423) Outlander (1,117) The Flash (1,035) The Blacklist (1,001) Peaky Blinders (981) La casa de papel (947) Friends (888)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019