Giriş Kayıt
Clive Standen

Clive Standen (41)


Oyuncu

Clive Standen, 22 Temmuz 1981 County Down, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Namastey London (2007), Taken (2017), Patient Zero (2018), Hammer of the Gods (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1981
Doğum Yeri: County Down, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.91 m
8.5 (17 Oy)
  • Currently 169.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 41 Aksiyon Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 6.7 1,222
2020 Dram Oyuncu 6.0 509
2019 38 Suç Oyuncu 5.5 2,591
2018 37 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,218
2018 37 Aksiyon Oyuncu 4.5 9,232
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 11,042
2015 34 Macera Oyuncu 7.1 218,897

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.5 531,264
2013 32 Aksiyon Oyuncu 4.5 8,199
2013 Macera Oyuncu 6.5 11,781
2011 Dram Oyuncu 6.5 24,108
2011 Belgesel Oyuncu 8.0 845
2007 26 Komedi Oyuncu 7.1 22,125

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Oyuncu 7.4 16,758
2005 Macera Oyuncu 8.6 225,476
2005 24 Dram Oyuncu 7.4 1,052
2004 Belgesel Oyuncu 7.9 403
2000 Suç Oyuncu 7.9 5,876
2000 Dram Oyuncu 4.6 1,373
1952 News Oyuncu 4.6 2,220
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022