Giriş Kayıt
Yasuko Kobayashi

Yasuko Kobayashi


Senarist, Müzisyen

Yasuko Kobayashi, senarist, müzisyen.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Senarist 6.9 98
2017 Animasyon Senarist
Müzik
7.1 908
2014 Aksiyon Senarist 7.2 20
2013 Animasyon Senarist 8.8 100,653
2013 Aksiyon Senarist    
2012 Animasyon Senarist 8.3 2,627
2012 Aksiyon Senarist    
2011 Animasyon Senarist 4.9 1,311
2010 Animasyon Senarist 7.5 3,351
2008 Animasyon Senarist    
2008 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.5 496
2008 Animasyon Senarist 7.2 137
2007 Animasyon Senarist 6.8 131
2007 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.1 8,312

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Senarist 9.0 165,564
2006 Animasyon Senarist 7.4 966
2004 Animasyon Senarist 7.9 525
2003 Aksiyon Senarist 7.7 398
2001 Animasyon Senarist 7.1 210
1999 Animasyon Senarist 8.1 480
1999 Senarist    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018