Giriş Kayıt
Mohammed Khan

Mohammed Khan


Sesler

Mohammed Khan, sesler.

Ek Aur Ek Gyarah: By Hook or by Crook (2003), Hum Kisi Se Kum Nahin (2002), Dil Kya Kare (1999), (2004) Veer-Zaara (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mahammed Khan | Md. Khan | Mohamed Khan | Mohd. Um
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Sesler 7.9 44,116
2003 Aksiyon Sesler 5.2 1,588
2002 Aksiyon Sesler 4.4 1,173
1999 Dram Sesler 5.2 962
1994 Aksiyon Sesler 3.9 352
1990 Aksiyon Sesler 5.2 130
1989 Dram Sesler 5.6 42
1981 Aile Sesler 5.9 35
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019