Giriş Kayıt
Daniel Roby

Daniel Roby (49)


Yönetmen, Editör, Yapımcı, Senarist

Daniel Roby, 01 Ocak 1970 doğumlu yönetmen, editör, yapımcı, senarist.

Versailles (2015), Bir Nefes Ötede (2018), Louis Cyr (2013), Funkytown (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1970
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Nefes Ötede
2018 48 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.9 3,013
2015 Biyografi Yönetmen 7.9 10,344
2013 43 Biyografi Yönetmen 7.4 1,363
2011 41 Dram Yönetmen 6.3 767

Yamyam
2004 34 Dram Editör
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.0 788
2000 30 Dram Kameraman 7.1 470
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019