Giriş Kayıt
Jorge Corante

Jorge Corante


Müzisyen, Müzisyen

Jorge Corante, müzisyen, müzisyen.

Ninja'nın İntikamı (2009), Vay Anam Vay 2 (2006), Jump In! (2007), Korkunç Bir Film 3 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gman
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Müzik 6.4 63,239
2009 Belgesel Müzik 7.2 441

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Müzik
Müzik
2.8 23,571
2007 Komedi Müzik 5.4 5,822

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Müzik 4.7 36,708

Bebeğimin Babası
2004 Komedi Müzik 4.5 3,311

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Müzik 5.5 124,993
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018