Giriş Kayıt
Jorge Corante

Jorge Corante


Müzisyen, Müzisyen

Jorge Corante, müzisyen, müzisyen.

Ninja'nın İntikamı (2009), Vay Anam Vay 2 (2006), Korkunç Bir Film 3 (2003), Bebeğimin Babası (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gman
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Müzik 6.4 62,973
2009 Belgesel Müzik 7.2 403

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Müzik
Müzik
2.8 23,311
2007 Komedi Müzik    

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Müzik 4.7 36,446

Bebeğimin Babası
2004 Komedi Müzik 4.5 3,140

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Müzik 5.5 124,120
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,327) Shameless (2,071) Fear the Walking Dead (1,737) Suits (1,540) Castle Rock (1,434) Bodyguard (1,292) La Casa de Papel (1,257) Mayans M.C. (1,102) The 100 (1,088) The Sinner (893)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018