Giriş Kayıt
Ed Schultz

Ed Schultz (65)


Oyuncu

Ed Schultz, 27 Ocak 1954 Norfolk, Virginia, ABD doğumlu oyuncu.

The Ed Show (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1954
Doğum Yeri: Norfolk, Virginia, ABD
Takma İsmi: Big Eddie
Burcu: Kova
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 63 Belgesel Oyuncu 7.4 4,897

Kampanya
2012 58 Komedi Oyuncu 6.1 117,730
2011 57 Belgesel Oyuncu 7.7 3,236
2008 News Oyuncu 6.0 1,577
2003 Komedi Oyuncu 7.5 11,225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019