Giriş Kayıt
Matt Olmstead

Matt Olmstead


Senarist, Yapımcı

Matt Olmstead, senarist, yapımcı.

Chicago Polis Departmanı (2014), Breakout Kings (2011), NYPD Blue (1993), Chicago Med (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Yapımcı
Senarist
7.3 6,002
2018 Kısa Metraj Senarist 8.2 410
2017 Suç Senarist
Yapımcı
7.0 2,653
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 8,690
2015 Kısa Metraj Senarist 8.0 87

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Senarist
Yapımcı
8.1 20,055
2012 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.9 28,424
2012 Kısa Metraj Senarist 7.9 38
2011 Suç Yapımcı
Senarist
7.3 13,895

Son Kaçış
2009 Aksiyon Yapımcı 8.0 14,139
2009 Suç Yapımcı
Senarist
8.0 100,155

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.4 413,786
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.5 341
1993 Suç Senarist
Yapımcı
7.5 10,137
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,683) Shameless (3,685) Bodyguard (2,308) Castle Rock (1,959) The First (1,568) Fear the Walking Dead (1,306) La Casa de Papel (1,076) The 100 (1,057) Friends (738) Suits (707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018