Giriş Kayıt
Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz (22)


Oyuncu

Chloë Grace Moretz, 10 Şubat 1997 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

Aşkın (500) Günü (2009), Adalet (2014), Hugo (2011), Göster Gününü 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1997
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Chloe Grace Moretz | Chloe Moretz | Chloë Moretz
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
9.2 (198 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (175)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 21 Fantastik Oyuncu 6.9 24,899

Cameron Post'a Ters Terapi
2018 21 Dram Oyuncu 6.7 9,889
2018 21 Dram Oyuncu 6.3 180
2017 20 Komedi Oyuncu 6.3 3,019

Kasım Suçluları
2017 20 Suç Oyuncu 5.3 6,429
2016 19 Biyografi Oyuncu 6.6 11,749

Kötü Komşular 2
2016 19 Komedi Oyuncu 5.7 99,776

5. Dalga
2016 19 Aksiyon Oyuncu 5.2 88,778

Karanlık Yerler
2015 18 Dram Oyuncu 6.2 37,517
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,525

Söyle, Ne Zaman?
2014 17 Komedi Oyuncu 6.4 38,357

Ve Perde
2014 17 Dram Oyuncu 6.7 24,254

Adalet
2014 17 Aksiyon Oyuncu 7.2 295,382

Eğer Yaşarsam
2014 17 Dram Oyuncu 6.8 105,734
2014 17 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 319
2014 17 Müzik Oyuncu 5.5 158

Muppets Aranıyor
2014 17 Macera Oyuncu 6.4 28,613

Prenses Kaguya Masalı
2013 16 Animasyon Oyuncu 8.0 28,242

Carrie: Günah Tohumu
2013 16 Dram Oyuncu 5.9 123,765

Göster Gününü 2
2013 16 Aksiyon Oyuncu 6.6 234,596
2013 16 Belgesel Oyuncu 7.1 1,113

Çatlak Film
2013 16 Komedi Oyuncu 4.3 91,070
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 6,258

Karanlık Gölgeler
2012 15 Komedi Oyuncu 6.2 226,547
2011 14 Macera Oyuncu 7.5 281,531
2011 14 Komedi Oyuncu 5.7 17,855

Teksas Ölüm Tarlası
2011 14 Suç Oyuncu 5.7 17,175
2011 14 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 866

Kanıma Gir
2010 13 Dram Oyuncu 7.1 105,789

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 13 Komedi Oyuncu 6.2 37,942
2010 13 Animasyon Oyuncu 5.2 1,086

Göster Gününü
2010 13 Aksiyon Oyuncu 7.6 491,315
2009 12 Macera Oyuncu 4.8 1,505

Aşkın (500) Günü
2009 12 Komedi Oyuncu 7.7 435,255
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,592

Sır Perdesi
2009 12 Gerilim Oyuncu 4.8 2,407

Poker Evi
2008 11 Dram Oyuncu 6.4 4,682
2008 11 Animasyon Oyuncu 6.9 171,490
2008 11 Animasyon Oyuncu 6.8 70

Göz
2008 11 Dram Oyuncu 5.4 48,678
2008 11 Suç Oyuncu 5.0 255
2007 10 Korku Oyuncu 4.5 1,305
2007 Animasyon Oyuncu 6.0 340
2007 Dram Oyuncu 7.3 11,102
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,230

Oda 6
2006 9 Korku Oyuncu 4.2 3,472
2006 9 Dram Oyuncu 5.1 7,595

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 102,479
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 1,855

Vay Anam Vay 2
2006 9 Komedi Oyuncu 4.7 37,239

Dehşet Sokağı (II)
2005 8 Dram Oyuncu 6.0 98,087
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248

Tuzak
2005 8 Aksiyon Oyuncu 4.3 3,889

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 105,809
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,344
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,983
2001 Dram Oyuncu 7.4 4,275
1991 News Oyuncu 6.6 202
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019