Giriş Kayıt
Jessica Cowley

Jessica Cowley


Görsel Efekt

Jessica Cowley, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jess Cowley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 201,451
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,036,202

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 35,476

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Görsel Efekt 7.2 130,742

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 448,673
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 364,370

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 460,969

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,478,091

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,982

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,336,787
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,165) Into the Badlands (2,609) The Flash (2,178) American Gods (1,869) Arrow (1,513) Vikings (1,353) The Big Bang Theory (1,273) Gotham (1,204) The Blacklist (1,151) Killing Eve (1,050)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019