Giriş Kayıt
Tim Ledbury

Tim Ledbury


Görsel Efekt

Tim Ledbury, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köpek Adası
2018 Animasyon Görsel Efekt 7.9 103,971

Marslı
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 671,570

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 150,036
2014 Gerilim Görsel Efekt 4.6 350

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 530,013
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.0 88,856

Yaman Tilki
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.9 175,402

Noel Baba Fred
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 37,047

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 449,586

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 259,611

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 22,189

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 369,791

Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.5 114,820

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.6 386,628

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 485,227
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (358,843) Supernatural (3,183) The Big Bang Theory (2,646) American Gods (2,395) Star Trek: Discovery (1,691) Gotham (1,569) Vikings (1,551) This Is Us (1,190) The Blacklist (848) The Flash (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019