Giriş Kayıt
Russ Jaquith

Russ Jaquith


Sesler, Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Nr. Boston, Massachusetts, USA, Nr. Boston, Massachusetts, ABD doğumlu sesler, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu.

Gerçek İsmi: Nr. Boston, Massachusetts, USA
Doğum Yeri: Nr. Boston, Massachusetts, ABD
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Reality-TV Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.7 38
2011 Dram Sesler 7.0 33
2011 Belgesel Kameraman 7.6 1,480
2010 Aksiyon Sesler 5.9 341
2009 Belgesel Sesler 7.3 1,459

Aşk Kupası
2005 Komedi Oyuncu 6.2 39,492
Dizi Altyazıları
Vikings (9,579) Supernatural (3,915) Titans (2,106) The Gifted (1,361) The Big Bang Theory (1,212) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (975) Peaky Blinders (921) Friends (815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018