Giriş Kayıt
Adrian Homeshaw

Adrian Homeshaw


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Adrian Homeshaw, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.5 17
2011 Komedi Kameraman 4.0 7
2009 Belgesel Kameraman
Çeşitli
8.3 144
2004 Komedi Kameraman 7.7 481
1964 Müzik Kameraman 7.0 606
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018