Giriş Kayıt
Adrian Homeshaw

Adrian Homeshaw


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Adrian Homeshaw, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2011 Komedi Kameraman    
2009 Belgesel Kameraman
Çeşitli
8.4 65
2004 Komedi Kameraman 7.8 388
1964 Müzik Kameraman 7.1 360
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,213) Better Call Saul (3,306) The 100 (2,185) La casa de papel (2,059) Sharp Objects (1,480) Suits (1,424) Vikings (1,179) Friends (1,101) Black Mirror (1,031) Yellowstone (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018