Giriş Kayıt
Peter Bosch

Peter Bosch (49)


Dublör, Oyuncu

Peter Bosch, 15 Ekim 1969 doğumlu dublör, oyuncu.

(T)Raumschiff Surprise - Periode 1 (2004), Felaket Bulutu (2006), Wickie und die starken Männer (2009), 7 Zwerge - Der Wald ist nicht genug (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ekim 1969
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 49 Gizem Oyuncu 3.6 35
2013 44 Biyografi Oyuncu 6.1 2,836
2009 40 Macera Dublör 5.6 2,550

Timsahlar
2009 40 Macera Dublör 6.2 840
2008 39 Komedi Oyuncu 5.1 418
2006 37 Komedi Dublör 4.0 2,941
2006 37 Komedi Dublör 6.9 108

Felaket Bulutu
2006 37 Dram Dublör 6.5 2,512
2004 35 Komedi Dublör 5.4 12,176
2003 34 Gerilim Oyuncu 4.4 280
2002 Komedi Oyuncu 7.5 55

Olay Yeri
1970 Suç Dublör 7.2 2,032
Dizi Altyazıları
Origin (4,357) Narcos: Mexico (2,967) The Big Bang Theory (2,222) Titans (2,103) Supernatural (1,931) Doctor Who (1,714) The Last Kingdom (1,377) The Last Ship (1,370) Outlander (1,323) The Flash (1,318)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018