Giriş Kayıt
Peter Bosch

Peter Bosch (49)


Dublör, Oyuncu

Peter Bosch, 15 Ekim 1969 doğumlu dublör, oyuncu.

(T)Raumschiff Surprise - Periode 1 (2004), Felaket Bulutu (2006), Wickie und die starken Männer (2009), 7 Zwerge - Der Wald ist nicht genug (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ekim 1969
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 49 Gizem Oyuncu 3.5 36
2014 Dram Oyuncu 7.0 5
2013 44 Biyografi Oyuncu 6.1 2,877
2009 40 Macera Dublör 5.6 2,591

Timsahlar
2009 40 Macera Dublör 6.2 855
2008 39 Komedi Oyuncu 5.1 425
2006 37 Komedi Dublör 4.1 2,998
2006 37 Komedi Dublör 6.9 108

Felaket Bulutu
2006 37 Dram Dublör 6.4 2,557
2004 35 Komedi Dublör 5.4 12,318
2003 34 Gerilim Oyuncu 4.4 280
2002 Komedi Oyuncu 7.4 58

Olay Yeri
1970 Suç Dublör 7.2 2,055
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019