Giriş Kayıt
Susan Hayward

Susan Hayward


Makyaj

Susan Hayward, makyaj.

Güzel ve Çirkin (2012), Zeka Pırıltısı (2008), Kabus (2003), Double Wedding (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susan Hayword
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Makyaj 7.4 4,358
2016 Suç Makyaj 7.8 3,968
2015 Aksiyon Makyaj 7.2 16,408

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Makyaj 7.2 32,647
2011 Dram Makyaj    
2011 Suç Makyaj 6.8 1,018

Dayanışma
2010 Dram Makyaj    
2010 Komedi Makyaj 5.8 822
2010 Biyografi Makyaj    

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Makyaj 7.5 8,026
2009 Komedi Makyaj 7.5 8,340

Zeka Pırıltısı
2008 Biyografi Makyaj 7.0 14,794
2008 Komedi Makyaj 6.7 21,874

Prens Ve Ben
2004 Komedi Makyaj 5.9 34,960

Kabus
2003 Dram Makyaj 4.9 19,463
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,808) Shameless (3,861) Castle Rock (2,869) Bodyguard (2,631) The First (1,832) La Casa de Papel (1,418) Fear the Walking Dead (1,282) The 100 (1,261) A Discovery of Witches (1,076) Friends (1,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018