Giriş Kayıt
David Faure

David Faure


Oyuncu

David Faure, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.1 225
2016 Komedi Oyuncu 5.4 165
2013 Oyuncu 5.9 39
2013 Komedi Oyuncu 7.3 457
2013 Komedi Oyuncu 3.7 221

İhanet
2009 Dram Oyuncu 6.3 3,709
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019