Giriş Kayıt
Uriel Wisnia

Uriel Wisnia


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yapım Tasarımcısı

Uriel Wisnia, yapım yöneticisi, yapımcı, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 23
2014 Belgesel Yapımcı 6.8 44

Akrebin Aşkı
2013 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 742
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi 6.6 14
2008 Çeşitli 6.6 415
Dizi Altyazıları
Shameless (3,120) The Sinner (2,325) Better Call Saul (2,041) A Discovery of Witches (1,593) Bodyguard (1,548) La Casa de Papel (1,345) Castle Rock (1,334) The 100 (1,263) Suits (1,082) Fear the Walking Dead (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018