Giriş Kayıt
Uriel Wisnia

Uriel Wisnia


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yapım Tasarımcısı

Uriel Wisnia, yapım yöneticisi, yapımcı, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 34
2014 Belgesel Yapımcı 7.0 57

Akrebin Aşkı
2013 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 890
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi 6.6 16
2008 Çeşitli 6.7 483
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,553) Supernatural (4,085) The Big Bang Theory (2,953) Origin (2,083) Doctor Who (1,179) Better Call Saul (1,116) La Casa de Papel (1,051) Legends of Tomorrow (1,020) The Last Ship (1,018) Arrow (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018