Giriş Kayıt
Amanda Phillips Atkins

Amanda Phillips Atkins (38)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Amanda Phillips Atkins, 01 Şubat 1981 Salem, Oregon, ABD doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi.

Phil Zaman Yolculuğunda (2004), Dilek Listesi (2010), (2005) The Poseidon Adventure (2005), (2010) Meet My Mom (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1981
Doğum Yeri: Salem, Oregon, ABD
Diğer Bir İsmi: Amanda Phillips
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Noel Prensi: Kraliyet Düğünü,
2018 37 Dram Yapımcı 5.1 4,553
2018 37 Romantik Yapımcı 6.0 11,874
2018 37 Dram Yapımcı 5.7 5,034
2018 Komedi Yapımcı 6.8 140
2018 Dram Yapımcı 6.6 969
2017 Dram Yapımcı 6.1 558
2017 36 Romantik Yapımcı 5.7 6,334

Noel Prensi
2017 Komedi Yapımcı 5.7 11,430
2017 Komedi Yapımcı 6.9 397
2017 Dram Yapımcı 7.0 617
2017 Komedi Yapımcı 6.5 858
2016 35 Dram Yapımcı 6.2 1,325
2016 Dram Yapımcı 6.0 2,687
2016 Gizem Yapım Yöneticisi 6.8 774
2016 Aile Yapımcı 6.7 285
2016 Gizem Yapımcı 6.4 683
2016 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 831
2015 34 Aile Yapımcı 4.3 141
2015 Müzik Yapımcı 4.6 134
2015 34 Komedi Yapımcı 6.2 1,259
2015 34 Komedi Yapımcı 7.1 2,958
2015 34 Romantik Yapımcı 6.6 459
2015 Dram Yapımcı 6.2 823
2015 34 Aile Yapımcı 6.5 818
2015 Aile Yapımcı 6.7 359
2015 Aile Yapımcı 6.1 416
2014 33 Aile Yapımcı 6.2 131
2014 33 Romantik Yapımcı 5.9 188
2014 33 Komedi Yapımcı 6.2 875
2014 33 Aile Yapımcı 5.9 774
2014 33 Aile Yapımcı 5.3 243
2013 32 Komedi Yapımcı 6.7 1,369
2013 32 Yapımcı 6.6 754
2013 Aile Yapımcı 6.5 505
2013 Western Yapımcı 6.4 335
2012 Komedi Yapımcı 6.1 1,023
2012 Komedi Yapımcı 6.3 639
2012 31 Komedi Yapımcı 5.8 313
2012 31 Romantik Yapımcı 5.6 1,286

Bir Tutam Aşk
2012 31 Dram Yapımcı 6.7 1,356
2012 31 Komedi Yapımcı 6.1 1,135
2011 30 Komedi Yapımcı
Çeşitli
5.6 437
2011 30 Aile Yapımcı
Çeşitli
6.4 1,334
2011 30 Dram Yapımcı 6.5 541
2011 30 Komedi Yapımcı 5.5 721
2011 30 Aile Yapımcı
Çeşitli
7.0 854
2011 30 Dram Çeşitli 7.0 695
2010 29 Romantik Çeşitli 6.0 467

Dilek Listesi
2010 29 Komedi Çeşitli 6.3 783
2010 29 Romantik Çeşitli 7.2 1,037
2010 29 Aile Çeşitli 5.9 253
2010 29 Aile Yapımcı 6.4 1,393
2009 28 Dram Çeşitli 6.4 399
2009 28 Dram Çeşitli 6.3 299
2009 Aksiyon Çeşitli 4.2 1,834
2009 Aksiyon Çeşitli 3.6 635
2009 28 Dram Çeşitli 6.7 161
2009 28 Aile Çeşitli 7.0 822
2009 28 Western Çeşitli 7.0 1,112
2009 28 Dram Çeşitli 6.3 145
2009 Aksiyon Çeşitli 4.4 123

Mezar Suistimali
2008 27 Gizem Çeşitli 4.4 213
2008 27 Aksiyon Çeşitli 3.7 359
2008 27 Aksiyon Çeşitli 5.5 324

Denizde Esaret
2008 27 Aksiyon Çeşitli 4.4 388

Ölüm Çemberi
2008 27 Aksiyon Çeşitli 5.3 904
2008 27 Western Çeşitli 5.3 365
2008 27 Aksiyon Çeşitli 4.7 523
2008 27 Western Çeşitli 5.3 569
2008 27 Suç Çeşitli 4.6 297
2008 Aksiyon Çeşitli 5.6 640
2008 27 Suç Çeşitli 5.2 536

Dehşet Ormanı
2008 27 Aksiyon Çeşitli 4.8 1,532
2007 26 Suç Çeşitli 4.4 236
2007 Dram Çeşitli 7.1 1,006
2007 26 Komedi Çeşitli 7.1 1,021
2007 26 Aksiyon Çeşitli 5.1 507
2007 26 Aksiyon Çeşitli 4.5 870
2007 26 Dram Çeşitli 5.2 1,120
2007 26 Dram Çeşitli 5.6 437
2007 Aile Çeşitli 6.5 212
2007 26 Romantik Çeşitli 5.6 327
2007 26 Dram Çeşitli 7.1 1,257

Aşk Dört Harfli Bir Sözcüktür
2007 26 Komedi Çeşitli 5.5 351
2007 26 Aksiyon Çeşitli 5.3 1,117
2007 Gizem Çeşitli 7.2 350
2006 25 Dram Çeşitli 5.7 397
2006 25 Western Çeşitli 5.7 295
2006 25 Dram Çeşitli 7.4 322
2006 Aile Çeşitli 7.1 3,088
2006 25 Dram Çeşitli 7.1 1,535
2006 25 Macera Çeşitli 5.7 1,150
2005 24 Çeşitli 6.6 463

Aşkın Uzun Yolculuğu
2005 24 Dram Çeşitli 7.4 1,803
2005 24 Macera Çeşitli 4.4 2,961
2005 24 Dram Çeşitli 6.8 445
2005 24 Dram Çeşitli 6.9 268
2004 23 Komedi Çeşitli 6.0 1,237
2004 23 Romantik Çeşitli 6.5 2,693
2004 23 Dram Çeşitli 7.3 2,867

Hepimiz Evleniyoruz
2004 23 Komedi Çeşitli 5.8 713
2004 23 Western Çeşitli 6.0 318

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Çeşitli 7.1 6,071
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019