Giriş Kayıt
Charles Colville

Charles Colville (59)


Yönetmen, Yapımcı

Charles Mark Townshend Colville, 05 Eylül 1959 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı.

Roundhead or Cavalier: Which One Are You? (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charles Mark Townshend Colville
Doğum Tarihi: 05 Eylül 1959
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
7.7 44
2012 Belgesel Yönetmen 8.0 239
2010 Belgesel Yönetmen 7.8 150

Yeryüzü Nasıl Şekillendi
2010 Belgesel Yönetmen 8.4 735

İnsan'ın İnanılmaz Yolculuğu
2009 Belgesel Yönetmen 8.3 770
2009 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
7.6 50
1964 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
8.7 884
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019