Giriş Kayıt
Hyeon-kyeong Lim

Hyeon-kyeong Lim (36)


Oyuncu

Hyeon-kyeong Lim, 16 Mayıs 1983 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Acıklı Film (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Boğa
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Acıklı Film
2005 22 Komedi Oyuncu 7.3 2,969

Fısıltılı Koridorlar 4: Ses
2005 22 Korku Oyuncu 6.5 1,382
2004 Oyuncu    

Bahar Ayılarının Aşkı
2003 20 Komedi Oyuncu 6.1 248
2001 18 Dram Oyuncu 6.1 272
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019