Giriş Kayıt
Carolina Gynning

Carolina Gynning (40)


Oyuncu

Carolina Gynning, 06 Ekim 1978 Malmö, Skåne län, İsveç doğumlu oyuncu.

"FörKväll" (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1978
Doğum Yeri: Malmö, Skåne län, İsveç
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 34 Dram Oyuncu 4.7 642
2011 Komedi Oyuncu 6.2 114
2010 32 Dram Oyuncu 5.5 437

Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar
2004 26 Komedi Oyuncu 6.5 4,502
1992 News Oyuncu 4.5 278
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019