Giriş Kayıt
Mark Nutkins

Mark Nutkins


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu, Yapımcı

Mark Nutkins, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu, yapımcı.

The Class of 92 (2013), Law & Order: UK (2009), David Beckham: Into the Unknown (2014), The Children (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
8.4 58
2017 Komedi Kameraman 6.5 904
2016 Aksiyon Kameraman 5.7 11,619
2015 Komedi Kameraman 7.1 36
2015 Macera Görüntü Yönetmeni 4.4 962
2014 Belgesel Kameraman 7.1 581
2014 Dram Kameraman 7.1 188
2013 Aksiyon Kameraman 3.7 1,086
2013 Belgesel Kameraman 8.1 7,113
2013 Belgesel Kameraman 4.2 22,931
2012 Dram Kameraman 7.2 283
2012 Suç Kameraman 4.3 6
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
5.4 2,159
2012 Suç Kameraman 5.5 4,331
2012 Dram Kameraman 6.3 3,022
2011 Komedi Kameraman 5.7 108
2011 Dram Kameraman 5.8 571
2011 Komedi Kameraman 6.3 22,156

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Kameraman 6.2 38,180
2010 Korku Kameraman 3.6 1,739
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.5 16
2009 Komedi Kameraman 8.2 85,871
2009 Korku Kameraman 4.7 501

Sınav
2009 Gizem Kameraman 6.9 93,756
2009 Suç Kameraman 7.5 2,917
2008 Gerilim Kameraman 6.5 2,727
2008 Dram Kameraman 6.0 14,452
2006 Dram Kameraman 7.6 8,836

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Kameraman 5.9 109,662

Ölü Gelin
2005 Animasyon Kameraman 7.4 221,353

Dumanlı Kafalar
2005 Biyografi Kameraman 5.8 3,696
2005 Dram Kameraman 6.8 2,443

Aynalı Maske
2005 Macera Kameraman 6.9 21,616
2005 Komedi Oyuncu
Kameraman
5.7 897
2004 Aksiyon Kameraman 6.7 737
2004 Aksiyon Kameraman 6.6 28,195

Kayıp Prens
2003 Biyografi Kameraman 7.8 1,730
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,807) This Is Us (2,558) Star Trek: Discovery (2,311) Gotham (1,741) The Flash (1,445) Vikings (1,280) The OA (1,073) American Gods (1,068) The Blacklist (955) Arrow (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019