Giriş Kayıt
Roslyn Ruff

Roslyn Ruff


Oyuncu

Roslyn Ruff, oyuncu.

Rachel Evleniyor (2008), Savaş Sırasında Yaşam (2009), (2011) Duyguların Rengi (2011), (2011) Kopma (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 6.0 1,109
2018 Dram Oyuncu 8.5 9,535
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,682
2014 Dram Oyuncu 7.6 17,644
2014 Romantik Oyuncu 5.4 362
2013 Dram Oyuncu 6.4 957

Kopma
2011 Dram Oyuncu 7.7 69,866

Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8.1 394,556
2011 Dram Oyuncu 7.1 7,143
2010 Komedi Oyuncu 8.1 13,350

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 278,146

Savaş Sırasında Yaşam
2009 Komedi Oyuncu 6.4 6,486

Rachel Evleniyor
2008 Dram Oyuncu 6.7 45,114
2006 Korku Oyuncu 4.7 274
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019