Giriş Kayıt
Ben Barnes

Ben Barnes (37)


Oyuncu

Benjamin Thomas Barnes, 20 Ağustos 1981 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Punisher (2017), Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan (2008), Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu (2010), Yedinci Oğul (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Benjamin Thomas Barnes
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1981
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: B-Squared
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
8.4 (14 Oy)
  • Currently 167.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 8.6 151,791

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.8 354,270
2015 Dram Oyuncu 7.6 3,608

Yedinci Oğul
2014 33 Aksiyon Oyuncu 5.5 66,776
2014 33 Suç Oyuncu 4.8 2,538
2014 33 Dram Oyuncu 5.8 3,311

Büyük Düğün
2013 32 Komedi Oyuncu 5.6 44,429

Çalıntı Hayat
2012 31 Dram Oyuncu 7.1 70,544
2011 30 Komedi Oyuncu 6.4 5,791

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 29 Macera Oyuncu 6.3 130,349
2010 29 Dram Oyuncu 5.1 646
2009 28 Dram Oyuncu 6.3 58,012

Evlilik Sınavı
2008 27 Komedi Oyuncu 6.7 19,081

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 27 Aksiyon Oyuncu 6.5 180,256
2008 27 Dram Oyuncu 6.4 1,178

Yıldız Tozu
2007 26 Macera Oyuncu 7.7 239,597
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250
1991 News Oyuncu 6.6 202
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019