Giriş Kayıt
Lilit Reyes

Lilit Reyes


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Lilit Reyes, oyuncu, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Romantik Senarist    
2018 Müzikal Oyuncu 7.3 169
2016 Dram Yapımcı 7.4 64
2015 Suç Oyuncu 7.8 236
2010 Komedi Oyuncu 6.4 46
2010 Dram Yapımcı 6.8 29
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (188,104) Supernatural (4,456) Star Trek: Discovery (3,116) The Big Bang Theory (2,584) American Gods (1,645) Vikings (1,575) This Is Us (1,335) The Flash (1,077) Gotham (887) Into the Badlands (887)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019