Giriş Kayıt
Tamar Ouziel

Tamar Ouziel


Makyaj

Tamar Ouziel, makyaj.

Once Upon a Time in Wonderland (2013), Sokak Arkadaşları 2 (2005), Grace (2014), The Goodbye Girl (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Makyaj 6.3 31,424
2017 Dram Makyaj 5.6 3,253
2016 Aile Makyaj 6.4 322
2016 Aksiyon Makyaj 6.1 12,355
2015 Aksiyon Makyaj 5.9 616
2014 Komedi Makyaj 5.4 353
2014 Korku Makyaj 4.8 5,196
2014 Korku Makyaj 4.8 2,111

Dünyanın Sonu
2013 Korku Makyaj 6.3 19,583
2013 Aksiyon Makyaj 4.8 892
2013 Komedi Makyaj 5.6 275
2013 Macera Makyaj 7.1 10,658
2013 Dram Makyaj 7.6 21,986

Ok
2012 Aksiyon Makyaj 7.7 368,252

Son Durak 5
2011 Korku Makyaj 5.9 95,546
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 215,123

Dr. Dolittle: Milyon Dolarlık Köpek
2009 Komedi Makyaj 4.0 1,472
2008 Dram Makyaj 5.6 6,701

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Makyaj 5.6 234,240

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Makyaj 5.6 80,278
2007 Belgesel Makyaj 7.4 141

Seksi Futbolcu
2006 Komedi Makyaj 6.4 133,598

Son Durak 3
2006 Korku Makyaj 5.8 117,274
2006 Komedi Makyaj 8.4 75,794
2006 Suç Makyaj 5.8 178

Doğaüstü
2005 Dram Makyaj 8.5 341,305

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Makyaj 5.7 291,745

Sokak Arkadaşları 2
2005 Komedi Makyaj 4.5 4,317
2005 Aksiyon Makyaj 2.3 39,970
2005 Komedi Makyaj 5.0 278

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 114,753

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Makyaj 6.3 63,108

Ben, Robot
2004 Aksiyon Makyaj 7.1 451,178

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Makyaj 6.7 201,152

4400
2004 Bilim-Kurgu Makyaj 7.4 39,609

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Makyaj 5.0 40,808
2004 Komedi Makyaj 6.3 7,442

Efsane
2004 Dram Makyaj 7.5 42,169
2004 Komedi Makyaj 6.1 1,117

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Makyaj 5.5 125,431

Hindistan Kaplan Krallığı
2002 Belgesel Makyaj 6.1 184
2002 Korku Makyaj 2.2 1,671
2001 Macera Makyaj 7.5 106,701

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Makyaj 8.4 75,535
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (2,924) The Flash (1,977) Arrow (1,867) The Protector (999) La Casa de Papel (952) Friends (897) The Big Bang Theory (771) Outlander (725) Travelers (720)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018