Giriş Kayıt
Ryan Sommer

Ryan Sommer


Yapımcı

Ryan Sommer, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Yapımcı 6.9 737

Bear Grylls ile Yabanda
2014 Macera Yapımcı 7.8 1,862
2014 Reality-TV Yapımcı 3.8 427
2013 Reality-TV Yapımcı 6.9 773
2012 Reality-TV Yapımcı 5.3 130
2011 Dram Çeşitli 3.3 2,360
2010 Çeşitli 5.4 220
2010 Çeşitli 6.8 1,654
2009 Çeşitli 8.0 2,170
2004 Game-Show Yapımcı
Çeşitli
5.5 4,819
2004 Game-Show Yapımcı 5.1 7,133
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019