Giriş Kayıt
Jorma Reinilä

Jorma Reinilä


Yapımcı, Oyuncu

Jorma Reinilä, yapımcı, oyuncu.

(2005) Tyttö sinä olet tähti (2005), (2015) Lapland Odyssey 2 (2015), (2003) Hymypoika (2003), (2012) Härmä (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aile Yapımcı 5.4 56
2017 Yapımcı 5.7 549
2015 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.0 1,385
2014 Macera Yapımcı 5.1 255
2013 Komedi Yapımcı
Çeşitli
5.6 373
2012 Çeşitli 4.2 1,170
2012 Komedi Oyuncu 7.8 556
2012 Dram Çeşitli 4.5 242
2012 Belgesel Çeşitli 5.6 176
2012 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.2 1,223
2011 Dram Çeşitli 5.9 219

En Soğuk Yolculuk (Lapland Seferi)
2010 Komedi Çeşitli 6.9 5,326
2009 Dram Çeşitli 4.8 255
2009 Komedi Çeşitli 5.5 163

Yasak Meyve
2009 Dram Çeşitli 6.4 1,904

Nisan Gözyaşları
2008 Dram Çeşitli 6.5 1,267

Ziyaretçi
2008 Dram Çeşitli 6.4 506
2007 Biyografi Çeşitli 6.2 1,768
2006 Komedi Çeşitli 5.3 626
2005 Dram Çeşitli 6.5 2,996
2003 Dram Çeşitli 4.6 1,739
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019