Giriş Kayıt
Timothy Andrew Edwards

Timothy Andrew Edwards


Müzisyen, Müzisyen

Timothy Andrew Edwards, müzisyen, müzisyen.

Doğaüstü (2005), Kardashianlara Ayak Uydurmak (2007), The Game (2006), The Real World (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Müzik
Müzik
4.4 1,384
2012 Müzik
Müzik
5.8 33
2012 Gerilim Müzik 4.8 873

Şüpheliler
2012 Suç Müzik 6.0 9,294
2011 Korku Müzik
Müzik
3.1 1,548

Zorlu Görev
2010 Komedi Müzik 6.4 157,778

Ev Gibisi Yok
2009 Komedi Müzik
Müzik
4.8 1,715
2009 Korku Müzik 4.6 1,435
2009 Reality-TV Müzik 3.4 2,790

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Müzik 5.8 187,327
2008 Komedi Müzik
Müzik
3.8 764

Katil Ev
2008 Komedi Müzik
Müzik
4.1 1,283

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Müzik 8.6 218,677
2008 Müzik Müzik 6.8 1,097

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Müzik 2.8 23,109
2006 Komedi Müzik 6.9 3,448

Doğaüstü
2005 Dram Müzik 8.5 334,282
2003 Game-Show Müzik 3.2 4,054
2002 Game-Show Müzik 3.1 5,188
2001 Macera Müzik 7.5 105,605
1994 Belgesel Müzik 8.2 1,215
1992 Reality-TV Müzik 5.0 3,582
- Korku Müzik    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,411) The 100 (2,221) Castle Rock (1,927) Sharp Objects (1,886) La casa de papel (1,798) Preacher (1,625) The Sinner (1,036) Vikings (1,004) Friends (773) Westworld (699)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018