Giriş Kayıt
Lisa Hogg

Lisa Hogg


Oyuncu

Randalstown, County Antrim, Ireland, Randalstown, County Antrim, İrlanda doğumlu oyuncu.

Seni İstiyorum (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Randalstown, County Antrim, Ireland
Doğum Yeri: Randalstown, County Antrim, İrlanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 8.2 60,913
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,809
2009 Komedi Oyuncu 7.0 56

Seni İstiyorum
2007 Dram Oyuncu 7.4 100,071
2006 Dram Oyuncu 5.7 54
2005 Suç Oyuncu 7.0 103
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,338
1997 Suç Oyuncu 7.6 577
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,139
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,375
Dizi Altyazıları
Vikings (5,878) Supernatural (3,940) The Flash (1,591) Titans (1,402) Outlander (1,345) Arrow (1,270) The Big Bang Theory (1,150) Friends (1,082) La Casa de Papel (1,054) The Protector (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018