Giriş Kayıt
Lisa Hogg

Lisa Hogg


Oyuncu

Randalstown, County Antrim, Ireland, Randalstown, County Antrim, İrlanda doğumlu oyuncu.

Seni İstiyorum (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Randalstown, County Antrim, Ireland
Doğum Yeri: Randalstown, County Antrim, İrlanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 8.2 58,423
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,406
2009 Komedi Oyuncu    

Seni İstiyorum
2007 Dram Oyuncu 7.4 99,330
2006 Dram Oyuncu 5.5 51
2005 Suç Oyuncu    
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,251
1997 Suç Oyuncu 7.6 500
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,085
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,323
Film Altyazıları
Upgrade (7,149) Deadpool 2 (6,603) Avengers: Infinity War (3,467) Skyscraper (3,235) Tag (2,837) Adrift (2,452) Down a Dark Hall (2,024) The Endless (1,137) Ah-ga-ssi (887) Hereditary (857)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,345) Castle Rock (2,266) Better Call Saul (1,889) The 100 (1,822) Sharp Objects (1,809) Preacher (1,590) Vikings (1,154) Westworld (1,075) Suits (1,048) Black Mirror (959)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018