Giriş Kayıt
Lisa Hogg

Lisa Hogg


Oyuncu

Randalstown, County Antrim, Ireland, Randalstown, County Antrim, İrlanda doğumlu oyuncu.

Seni İstiyorum (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Randalstown, County Antrim, Ireland
Doğum Yeri: Randalstown, County Antrim, İrlanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 8.2 59,652
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,732
2009 Komedi Oyuncu 7.0 56

Seni İstiyorum
2007 Dram Oyuncu 7.4 99,716
2006 Dram Oyuncu 5.7 54
2005 Suç Oyuncu 7.1 101
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,294
1997 Suç Oyuncu 7.6 566
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,115
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,352
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018